09/10
Workshop dag 1
16/10
Workshop dag 2

Coaching

Geen enkele comedian is ooit doorgebroken zonder de hulp en tips van andere comedians. Doordat zoveel mensen nu willen beginnen of bezig zijn met stand up is goede begeleiding vandaag de dag misschien wel belangrijker dan ooit. Een eerlijk klankbord helpt je stukken verder, want je ziet jezelf nu eenmaal nooit zoals anderen je zien.

Binnen Bas Birkers Comedy Academy zijn er twee soorten coaching. De eerste is vast en continue. Omdat Bas zelf alle shows MC't en bij alle workshops aanwezig is, heb je altijd een vaste sparringpartner als het op je materiaal en performance aankomt. Bovendien zijn je vorderingen heel goed te volgen, en kun je sneller grotere stappen maken.
Maar 1 paar ogen is niet genoeg. Als de wereld ergens niet op zit te wachten is het op nog 20 Birkertjes. Daarom zijn er regelmatig andere comedians om eens mee te kijken. Dat kan in een workshopvorm, een masterclass, op een open mic, of gewoon na een tourshow. Altijd eerlijk en gericht op het verbeteren van jouw set.

Je wilt liever eens een keer een sessie met een goede coach of regisseur alleen? Binnenkort vind je hier namen van topkomieken en -regisseurs die je via ons kunt inschakelen om eens 1 op 1 aan je act te werken. U vraagt, wij draaien. Of eigenlijk: u vraagt, wij vertellen...