09/10
Workshop dag 1
16/10
Workshop dag 2

Comedy Academy on tour

In workshops en masterclasses is het leuk droog oefenen, maar het comedyvak leer je toch echt het best in de praktijk. Want wat is een comedian zonder publiek? Inderdaad, een rare gast die staat te praten. Daarom trekt de Comedy Academy langs kleine en grote zalen om het publiek een kijkje in de keuken te geven. Spannend voor de komieken, nog spannender voor het publiek!

Onder leiding van MC Bas zelf spelen tot 8 beginnende komieken als of hun leven ervan af hangt. To live or to die! Birker leidt in, legt uit, becommentarieert en bezorgt het publiek en de comedians een onvergetelijke, superspannende, maar sowieso amusante avond.
Gaat een comedian de mist in? Geen stress, er komt een volgende! Speelt een komiek het dak van de tent? Geen stress! Er komt een volgende.

Bas Birkers Comedy Academy on tour pakt de sfeer en de ervaring van 6 jaar 'open mic' in cafe The Joker in Antwerpen en brengt die naar zalen in heel Vlaanderen. Met een belangrijke rol voor het publiek. En een mooie kans om de nieuwe sterren van morgen vandaag al te leren kennen!

Duur: 90 minuten, exclusief pauze